Kosten makelaar Haarlem

De kosten van makelaars in Haarlem lopen sterk uiteen. Waar sommige makelaars in Haarlem bijvoorbeeld beperkte opstartkosten rekenen, liggen die tarieven bij andere makelaars weer hoger. Hetzelfde geldt voor de makelaarscourtage (de beloning die de makelaar ontvangt bij daadwerkelijke verkoop van de woning). De meeste makelaars hanteren het een (gebruikelijk) courtage van 1% tot 1,5% aan, maar uitzonderingen (hoger en lager) komen ook voor. Via deze website vergelijkt u eenvoudig de verkoopkosten van makelaars in Haarlem.

Makelaarscourtages van makelaars in Haarlem

Uiteraard is het raadzaam om u niet enkel blind te staren op de laagste tarieven. Immers, het doel is dat de makelaar uw woning verkocht krijgt, en zodoende is de goedkoopste makelaar vaak niet de meest ervaren makelaar. Houd daarom een open vizier bij het vergelijken van tarieven van makelaars: welke makelaar levert welke dienst tegen welk tarief? Als u een aanvraag doet, ontvangt u tot maximaal vier offertes op maat van verkoopmakelaars in Haarlem. Het vergelijken van makelaarskosten in Haarlem is kosteloos en volledig vrijblijvend.

Vergelijk direct 4 verkoopmakelaars in uw regio

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van verkoopmakelaars in uw regio.

Wat is uw postcode? (bv. 2000 AA)