Makelaars vergelijken Haarlem

Wilt u makelaars vergelijken in Haarlem? Geef eenmalig op wat uw situatie is en welke wensen u hebt voor het verkooptraject. Vervolgens sturen tot maximaal vier verkoopmakelaars in Haarlem u een offerte op maat toe. In deze prijsopgaven staat vermeld wat de opstartkosten en de courtage zouden zijn indien u kiest voor deze makelaar. Zodoende weet u precies op welke kosten u kunt rekenen.

Uw huis in Haarlem verkopen

Door te vergelijken weet u met welke kosten uw woningverkoop gepaard zou gaan. De kosten van de verkoop zijn afhankelijk van meerdere factoren: de tarieven van de makelaars zelf (bijvoorbeeld opstartkosten van 400,- euro en een courtage van 1,25%), en van de 'verkoopbaarheid' van uw woning. Als een makelaar denkt uw woning snel te kunnen verkopen, dan zakt de makelaar vaak in prijs (bijvoorbeeld naar een courtage van 1%). Om die reden is het zinvol om online offertes aan te vragen, maar ook om makelaars bij u thuis uit te nodigen, zodat u altijd een scherp tarief krijgt.

Vergelijk direct 4 verkoopmakelaars in uw regio

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van verkoopmakelaars in uw regio.

Wat is uw postcode? (bv. 2000 AA)