Tarieven makelaars Haarlem

Wilt u makelaarstarieven in Haarlem vergelijken, omdat u uw huis in Haarlem wilt verkopen? Via het aanvraagformulier kunt u uw voorkeuren en woning beschrijven. Nadat u de aanvraag -gratis en vrijblijvend- hebt ingediend, sturen maximaal vier lokale makelaars u een vrijblijvend voorstel. Daardoor weet u direct op welke kosten (opstartkosten en courtage) u kunt rekenen bij iedere makelaar. Op basis daarvan kunt u besluiten welke makelaar u uit wilt nodigen voor een nadere kennismaking.

Uw woning in Haarlem verkopen

Een verkoopmakelaar kan u het volledige verkooptraject uit handen nemen: het op Funda plaatsen van de woning (inclusief fotografie van de woning), het plannen van afspraken met kijkers, het uitvoeren van de bezichtigingen, het onderhandelen over de verkoopprijs, en alle bijbehorende administratieve handelingen. Iedere makelaar hanteert verschillende tarieven voor deze werkzaamheden, vaak onderverdeeld in opstartkosten en de courtage (de beloning bij daadwerkelijke verkoop van het huis). Het maken van een vergelijking van tarieven van makelaars in Haarlem is geheel gratis en zonder verdere verplichtingen.

Vergelijk direct 4 verkoopmakelaars in uw regio

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van verkoopmakelaars in uw regio.

Wat is uw postcode? (bv. 2000 AA)